Frans Rimmelzwaan – Directeur / Bedrijfsleider

Frans heeft het Klassieker Centrum ruim 20 jaar geleden opgericht. Wat ooit begon als hobby, het sleutelen aan auto’s, is nu uitgegroeid in een breed gespecialiseerd bedrijf met vier medewerkers. Frans zijn hobby is dus zijn werk geworden! Voordat Frans zelfstandig ondernemer werd heeft hij over de wereld rondgezworven en o.a. klassiekers uit Amerika ge├»mporteerd. Het sleutelen aan auto’s werd een fulltime job en hij heeft toen de grote stap genomen om voor zichzelf te gaan beginnen. Met deze jarenlange ervaring staat Frans u graag te woord; heeft u vragen over reparatie, onderhoud, restauratie, verhuur, keuringen, stalling, workshops, taxaties etc. etc. teveel om op te noemen, aarzel niet om ons te benaderen!

Mark Voorbij – Allround automonteur

Mark werkt alweer bijna 15 jaar fulltime in Het Klassieker Centrum en heeft al heel wat auto’s onder zijn hoede gehad. Zowel young als oldtimers zijn aan hem vertrouwd. Zijn kennis van auto’s is zeer uitgebreid en elke dag is een nieuwe uitdaging. Laswerk is een van zijn specialiteiten. Favoriet onder de auto’s zijn Volvo, Mercedes en USA cars.
In zijn vrije tijd rijdt hij graag op zijn quad of motor rond en natuurlijk ook in zijn eigen semi klassieker een Mercedes Benz 200 uit 1992 in zeer goede staat. Daarnaast leeft hij zich uit met modelbouw boten en auto’s. Mark is al vanaf z’n 16e met auto’s bezig, maar ook klassieke bromfietsen sleutelt hij graag aan.

Martha Berkenpas – Administratief medewerkster

Onze administratieve kracht, is een echte duizendpoot. Haar taken zijn zeer uitgebreid want buiten de administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden verzorgt zij ook de PR, de verhuur en voorbereidingen op de klassieker evenementen. Daarnaast is zij telefoniste/receptioniste/personeelsmedewerkster. De veelzijdigheid binnen Het Klassieker Centrum geeft haar de meeste voldoening. In haar vrije tijd is lekker sportief bezig zijn zoals wandelen en fietsen wel aan haar besteed!