Nieuwe klassiekers in de verhuur!

26 januari 2011 Geen categorie

Nieuwe klassiekers in de verhuur!

U kunt bij ons terecht om uw oldtimer te laten restaureren, onderhouden, stallen of taxeren in onze werkplaats. Voor persoonlijk advies of informatie bent u altijd welkom in ons historische pand in het centrum van Delft.

Verhuur

Naast het werken aan de klassieke auto’s van onze klanten verhuren wij ook oldtimers. Wilt u een trouwauto huren voor uw bruiloft, of gewoon een dagje toeren in een oldtimer? U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreide selectie klassiekers, met en zonder chauffeur. Met een groep toeren in klassieke auto’s kan ook: wij organiseren regelmatig geheel verzorgde klassiekerrally’s voor bedrijven. Dit kan een dag duren of zelfs een heel weekend: ieder evenement wordt op maat georganiseerd. Bekijk deze website of neem contact op voor meer informatie.

Workshops

Wilt u meer leren over het onderhoud van oldtimers? Kijk dan welke workshops wij binnenkort geven en schrijf u in. U kunt uw eigen auto meebrengen, of oefenen op één van onze klassiekers. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

 

 

 

 

welkomwelkom