Evenementen

Het Klassieker Centrum heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgebouwd in het organiseren van evenementen rondom klassieke auto’s. Denkt u hierbij aan een toerrit (rally’s) door een schitterend stuk van Nederland. Wij regelen voor uw evenement een klassiek wagenpark, een pittoreske route, enthousiaste en deskundige begeleiding, alle benodigde technische ondersteuning en fraaie locaties voor lunch en/of diner.

Kortom: wij nemen u alle werk uit handen en zorgen voor maatwerk!

Om uw evenement tot een geslaagde dag te maken hebben we een minimum aantal elementen nodig, die kosten met zich meedragen. We zetten deze onderdelen voor u op een rijtje:

  • uitzetten van rallyroute
  • drukken van routeboeken en (eventueel) rally schilden
  • transport van de toerauto’s naar de startlocatie (per trailer)
  • inzet van klassieke auto’s
  • brandstof
  • begeleiding door onze automonteurs (minstens 2)
  • horeca
  • trofee?

Afhankelijk van het aantal wagens dat deelneemt, de locatie, de lengte van de route, de totale tijdsduur van het evenement en het gekozen niveau kunnen de kosten van uw evenement natuurlijk erg uiteen lopen. Hieronder geven we u een overzicht van de (minimale) kosten per onderdeel waar u vanuit kunt gaan, exclusief 21% btw en brandstof!

De kosten voor het uitzetten van de route zijn erg afhankelijk van de gekozen locatie en duur, maar u kunt uitgaan van een startbedrag van € 500,-.

Het drukwerk (routeboek, rallyschild en autonummering) komt gemiddeld per deelnemende auto uit op € 30,-.

Het transport van het wagenpark naar de startlocatie en terug gaat per autotrailer (minimaal 5 auto’s) en resulteert in een bedrag van € 85,- per auto per transport. Deze kosten zijn overigens eenvoudig te omzeilen door het startpunt en finishpunt in Rijswijk, Zuid-Holland te leggen (bij een van onze vestigingen)!

Wat betreft de inzet van klassiekers: we kunnen u korting bieden op onze normale verhuurtarieven, op het moment dat u er voor kiest om er meer dan 5 in te zetten:

6 – 10 klassiekers : € 215,- per auto, exclusief btw en brandstof, per dag
11 – 25 klassiekers : € 195- per auto, exclusief btw en brandstof, per dag

Waarbij een dag van 08.00 uur tot 20.00 uur loopt. Voor meerdaagse evenementen gelden speciale tarieven en voorwaarden.

Wat betreft de begeleiding: bij een toer-rally-grootte tot 10 auto’s adviseren wij inzet van minimaal twee monteurs/instructeurs en tot 20 auto’s minimaal drie monteurs/instructeurs. Het tarief per monteur/instructeur per dag is € 400,-.

Standaard is in elke auto een veiligheidspakket (brandblusser, gevaren driehoek, anti condensdoekje, EHBO-doos) aanwezig, waarvoor we € 9,50 per auto rekenen.

Het staat u vrij om voor € 75,- per auto uw eigen risico af te kopen middels onze Evenement-Verzekering, waarmee u een volledige casco verzekering hebt.

Verder kunnen wij, geheel naar uw wens, een sfeervol ontbijt, brunch, lunch, high tea en/of diner voor u verzorgen op praktisch elke denkbare locatie, niveau en prijsklasse!

Wilt u een keertje met ons brainstormen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Graag tot ziens!

N.B. Onderstaande bedrijven hebben al met groot succes een klassieker evenement  bij ons geboekt:

ING Bank Nederland, Van Gansewinkel, Shell Chemicals, Stichting Alzheimer, Europeesche Verzekeringen, Terberg Leasing, Connekt, Global Resources Professionals, Makelaardij Vlietlanden, Ondernemersvereniging InterWateringen, HBMEO, Delft International, Infoprofs, Evenementenbureau’s S.A.G., Pino, Op Koers!, Brand Buzz, MenM Euro Events, Shivers Sport Entertainment & Promotion, TU Delft, Shivers, SHPPR-events (Swan Markets), etc., etc.!

Evenement in beeldEvenement in beeldEvenement in beeld