Home > Verhuur

Verhuur: klassieke auto’s en transportmiddelen

 

Klassieke auto’s

Wij verhuren klassieke auto’s zonder chauffeur, en  zijn hiermee uniek in Nederland, voor uw bruiloft of voor als u op een mooie dag gewoon lekker wilt toeren in een bijzondere auto. U huurt bij ons de klassiekers tegen scherpe tarieven (inclusief btw) per uur of per dag (24 uur en 100 kilometer vrij). Uiteraard is verhuur voor een weekend of gehele week ook mogelijk. Graag verwijzen wij u naar ons overzicht; mail of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!
Wij kunnen ook uw bedrijfsevenement verzorgen, inhoudende een dagje toeren in onze klassiekers d.m.v. bolletje-pijltje route, opdrachten onderweg, lunch op mooie locatie etc. Kijkt u naar onze rubriek evenementen voor meer informatie.

Chauffeur

Sommige van onze klassiekers worden alleen met chauffeur verhuurd. Zie ons overzicht verhuur met chauffeur. Bij de andere klassiekers is huren van één van onze chauffeurs een optie. Hiervoor rekenen wij € 35,- per uur (minimaal 3 uur!).

Bezorg/ophaalservice

U wilt geen chauffeur maar wel het gemak van aflevering voor de deur, dat kan uiteraard. Voor een geringe vergoeding brengen wij de door u uitgekozen klassieker naar u toe.
Ook hebben wij onze ophaalservice: voor uw gemak halen wij de klassieker tegen een geringe vergoeding bij u op.

Tarieven zijn inclusief btw!
tot 5 km €   25,- 5-10 km €   35,-
10-15 km €   55,- 15-25 km €   70,-
25-60 km €   85,- 60-80 km €  100,-
80-100 km €  125,- 100-150 km €  150,-
Boven de 150 op aanvraag

Decoraties

Het is ook mogelijk bij ons versieringen voor bij de auto te bestellen, bijvoorbeeld een bloemstuk op de motorkap en op de hoedenplank. Standaard uitvoering € 85,-. Royale uitvoering € 115,-.
Verder kunt u contact met ons opnemen voor versieringen zoals gekleurde linten of ballonnen, kosten ongeveer € 15,-. Wij denken graag met u mee.

Verhuur transportmiddelen

 

U kunt bij ons nu ook een auto- of motortrailer huren per uur, per dag of voor langere periode! Neemt u gerust contact op voor meer informatie/
verhuurvoorwaarden.

Tarieven incl. BTW
per uur per dag per weekend
Autotrailer €   40,- €   95,- €   150,-

 

VerhuurMG B VerhuurVerhuur presentatie decoratie